Let op!! Bestellingen worden na 04-10-2023 uitgeleverd!

Garantie

Uw apparaat werd met de uiterste zorg gefabriceerd met gebruikmaking van de beste onderdelen. Indien uw apparaat ondanks dat een defect vertoont, dient u het aan uw wederverkoper of aan een erkende Magimix klantenservice te retourneren. Voordat u uw apparaat wegbrengt of opstuurt om het te laten repareren, raden wij u aan eerst zorgvuldig de Gebruiksaanwijzing of de Veelgestelde-vragen te lezen en/of de Klantenservice van Magimix Nederland BV te bellen.

De gegevens van onze Technische Dienst zijn :
info@magimix-service.nl
https://www.magimix-service.nl
Nieuweweg 65
3962 ET Wijk bij Duurstede

Alle producten* behalve Espresso & Nespresso

3 jaar volledige garantie op onderdelen van het apparaat voor producten gekocht vanaf 01/09/2018 2 jaar voor producten gekocht vóór 01/09/2018

Espresso & Nespresso

2 jaar volledige garantie op onderdelen van het apparaat

Cook Expert

30 jaar (of 1000 gebruiksuren van de motor*) garantie op de motor.

Foodprocessors (Mini Plus, 3200XL, ​4200XL, 5200XL, Pâtissier)

30 jaar* garantie op de inductiemotor (dit geldt voor alle motoronderdelen, te weten: stator, rotor, ringen, relais en condensator).

Sapcentrifuges (Duo XL, Duo Plus XL, Duo Salad&Juice)

30 jaar* garantie op de inductiemotor (dit geldt voor alle motoronderdelen, te weten: stator, rotor, ringen, relais en condensator).

* De motortijd verschilt van de totale gebruikstijd. (bijv.: voor de bereiding van soep bedraagt de totale duur ongeveer 30 minuten, maar de gebruikstijd van de motor bedraagt slechts 1 minuut. Duizend uur motortijd komt dus overeen met 60.000 soepbereidingen (of 150.000 liter soep!)

Van deze garantie is uitgesloten, schade tengevolge van :​

  • Vallen of stoten
  • Verkeerde behandeling
  • Niet overeenkomstig de gebruiksaanwijzing
  • Reparatie uitgevoerd door onbevoegde personen
  • Onvoldoende onderhoud of reiniging
  • Aansluiting op een andere netspanning dan die welke op het typeplaatje is aangeduid
  • Externe gebeurtenissen (brand, overstroming​ enz.)
  • Beroepsmatig gebruik.​

 

Om van de garantie gebruik te kunnen maken dient u de aankoopbon te overleggen.
De toepassing van deze garantie kan in geen geval aanspraak geven op complete vervanging van het apparaat of recht geven op schadevergoeding. De toepassing van de garantie brengt geen verlenging van de garantieperiode met zich mee.
De garantie geldt uitsluitend in het land van aankoop. Indien u het apparaat meeneemt naar het buitenland, raden wij u aan om bij de Magimix klantenservice te informeren of het apparaat in het land van bestemming kan functioneren en eventueel gerepareerd kan worden. Het apparaat kan in geen geval worden aangepast aan een land waarvoor het niet is gemaakt.
Het transport van het apparaat naar een Klantenservice of een winkel is voor rekening van de eigenaar.